Bouwkundige beveiliging

Effectieve inbraakpreventie begint bij de bouwkundige schil van uw pand.
Met bouwkundige beveiliging houdt u inbrekers buiten de deur.

Wij geven u graag advies over de mogelijkheden om de weerstand van inbraakgevoelige dak- en gevelelementen (zoals buitendeuren, ramen, lichtkoepels en metalen dakprofielen) te vergroten.

Op het gebied van bouwkundige beveiliging levert en installeert Peperbus Beveiligingstechniek standaard- en maatwerkoplossingen.

Kluizen en inbraakwerende compartimenten:

Voor maximale inbraakvertraging kunnen waardevolle goederen het beste in een inbraakwerend compartiment of kluis worden opgeslagen.
Peperbus Beveiligingstechniek levert en installeert gecertificeerde inbraakwerende (NEN-EN 14450; NEN-EN 1143) en brandwerende (NEN-EN 15659; NEN-EN 1047) kluizen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor ontwerp en realisatie van inbraakwerende compartimenten.

Mistgeneratoren:

Indien de bouwkundige schil van uw pand beperkte weerstand biedt en/of de goederen niet in een bouwkundig compartiment kunnen worden opgeborgen, zijn mistgeneratoren goed inzetbaar om diefstal van waardevolle goederen te voorkomen.

Tevens kunnen mistgeneratoren worden ingezet voor overvalbeveiliging (bij o.a. tankstations, tabakswinkels en juweliers).

Voor plaatsing en gebruik van mistgeneratoren geldt specifieke wet- en regelgeving.
Peperbus Beveiligingstechniek informeert u graag over de toepassingsmogelijkheden van mistgeneratoren binnen uw onderneming.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Advies aanvragen Of bel: 038 - 369 0011